Karriär

Alla verksamheter inom Ligula Hospitality Group arbetar efter en gemensam syn på professionalism, kvalitet och engagemang i gästens upplevelse. Därför söker vi ständigt ambitiösa medarbetare för olika befattningar och roller.
Hos oss utvecklas människor inom servicebranschens alla områden.

Vi är en organisation som fokuserar på gästen och gästens upplevelse. Det innebär kvalitetstänkande och professionalism i varje detalj och att det ställs därmed höga krav på den enskilde medarbetaren.

Ligula-koncernen erbjuder därmed arbeten med stora mått av eget ansvar, delaktighet och insyn. Vi söker därmed personer som vill vara med och påverka samt växa med oss.

Lediga tjänster och nyrekrytering på våra enheter presenteras i allmänhet på våra olika hemsidor, t ex ProfilHotels.

Även om vi för närvarande inte har något som passar dig, så är du välkommen att höra av dig till oss med en intresseanmälan och lämna ditt CV. Fyll i formuläret nedan och skriv ”Intresseanmälan” i raden för tjänst. I rutan för meddelande anger du vilken typ av uppgift du är intresserad av.

Studenter, forskare och övriga som önskar information om oss eller vill göra examensarbete eller liknande, är naturligtvis välkomna. Kontakta oss på info@ligula.se, eller ring 031-80 40 55.

Aktuella tjänster inom Ligula Hospitality Group:

Good Morning+ Hägersten söker matsalsansvarig
En fastighetsförvaltare / projektledare sökes
Hotel Opera i Göteborg söker nattportier och receptionist dagtid
Ligula Hospitality Group AB söker Hotellekonom
Area Sales Manager sökes till Västsverige, Göteborg

Ansökningsformulär

Tjänster

Tjänsterna inom vårt bolag är många och varierande.

Hos oss kan du arbeta som Receptionist, Hotelldirektör, Kock, Bartender, Frukostbiträde, Husfru, Säljare, Vaktmästare, Kökschef, Lokalvårdare, Nattportier, Ekonom osv.

Varumärken

ProfilHotels – Inspirerad av det skandinaviska ljuset. Designad för en bekymmersfri tillvaro. Skapad för människor som du.

Klassiskt Herrgård vid Vänerns sydspets. Här kan du njuta av vackra rum, god mat med råvaror från gården, gym, relaxavdelning och gemytlig stämning. Perfekt för allt från bröllop till kick-off.

Ett unikt koncept i Sverige för designade budgethotell. Centralt hotell med uttalad lågprisfilosofi. Den första enheten ligger i Hammarby Sjöstad.

Ligula Hospitality Group är franchisetagare till ett Park Inn by Radisson hotell i Malmö respektive i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Vårt Hotel Apartments koncept för dig som vill bo lite längre. När ett vanligt hotellrum blir lite för litet och du vill vara hemma fast du är bortrest. Moderna välbelägna rum med pentry och det du behöver för ett avslappnat boende.

Good Morning Hotels är ett framsynt budgetalternativ för den moderne gästen, oavsett syfte med resan. Välkommen till något av våra 13 hotell.


Pipes of Scotland är vår pubkedja, med allt som hör skotsk gästfrihet till: trevlig stämning, stort öl- och whiskysortiment, välsmakande mat och skotska traditioner.

Perfekt belägen precis vid Köpenhamns centralstation och ett stenkast från stadens sevärdheter, shopping och nöjen. Här njuter du av vällagade grillklassiker och utsökta viner.

The Side Bar är vår designerbar. En cocktailbar med det lilla extra – och perfekt läge mitt i Norrköping.
Warning – a visit may cause side effects!

Umeås restaurangkoncept för italiensk-amerikanska mattraditioner, i trivsam miljö med omtanke om både mat, dryck och gäst. Nyligen nominerad i White Guide 2013.

I kulturminnesmärkt miljö, av typen engelskt bibliotek, njuter du av cocktails, viner eller kanske en öl. Men framför allt av hög stämning och klassiskt god service.

En äkta fransk krog. En krog som är långt mer fransk än grodlår, escargot och snorkiga servitörer. Ett ställe där alla kan få ta en paus, äta gott och prata högt. Un hommage à L´Entrecôte är temat på restaurangen som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap.

Jönköpings informella brasserie i elegant inramning – krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och plånbok.