Art of Hotel Living

Ligula Hospitality Groups hotellverksamhet bedrivs huvudsakligen inom ramen för konceptet "The Art of Hotel Living" genom varumärkena ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels, Ronnums Herrgård och Apartments by Ligula.

Stay Inspired

Upplev känslan av ett hotell olikt alla andra. Vår kreativa syn på form och funktion skapar en dynamisk atmosfär. Med extrem tonvikt på detaljer. En modern eller klassisk stil. Där naturligt ljus, klara färger och högsta kvalitet på material och inredning ger ett harmoniskt intryck. Och garanterar ett boende som värmer hjärtat och lugnar din själ.

Stay In Touch

Här kan du vara precis så uppkopplad du vill. När som helst. Var som helst. På ditt sätt. Håll dig uppdaterad. Utforska det okända. Analysera nya marknader. Håll kontakten med familj och vänner. Eller dela tankar med kollegor och kunder. Att vara borta från hemmet eller kontoret har aldrig varit enklare, bekvämare och mer inspirerande.

Stay Empowered

Här har ditt välbefinnande högsta prioritet. Du vaknar utvilad efter en god natts sömn. Med lugn i sinnet och kroppen laddad av ny energi. Du presterar mer. Skrattar mer. Reflekterar mer. Har kraft att tackla nya utmaningar och njuta av det oförväntade. Tänk på ditt rum som en oas av lugn, en stressfri zon. Med utrymme för begrundan. För dina drömmar. Eller som en plats att bara vara.

Stay Passionately

Du är unik, och ska behandlas därefter. Förvänta dig ett vänligt mottagande och service med ett leende på läpparna.Vi är engagerade och dedikerade att ge dig en förstklassig vistelse. Utan obehagliga överraskningar. Så slappna av, vi tar hand om allt runt omkring. Kalla det passion. Välkommen till the Art of hotel living.