Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Letar du efter ett boende nära bad och sjöar i sommar?

Vi har listat våra bästa tips och hotell nedan – alla med bekvämt avstånd till saltstänkta bad eller varma kvällsdopp i sjöar. Glad sommar!

 

Hotell och bad i norra och mellersta Sverige

Skärgården – Stockholm

Det är svårt att konkurrera med Stockholms skärgård när det gäller bad och sommarnöjen. Ta båten ut till någon av de nära öarna och bada från bryggor, klippor eller sandstrand. I Stockholms skärgård kan du verkligen få allt! 

BOKA HOTELL

Stendörren – Nyköping

I natusköna reservatet Stendörren finns många utmärkta badplatser. Hit tar du dig enkelt med bil, cykel eller båt. Bada från klipporna och upptäck Södermanland när det är som bäst. På Good Morning Nyköping bor du bekvämt med gratis parkering.

BOKA HOTELL

Vänern – Vänersborg

Det är svårt att räkna de otaliga naturstränderna runt Vänern. Ronnums Herrgård ligger bara några hundra meter ifrån Göta Älvs inlopp och nås utmärkt med cykel. Packa matsäcken och termosen och utforska stränder i skogsdungar och klippor när du bor i Vänersborg.

BOKA HOTELL

Bölesholmarna – Umeå

Kuststaden Umeå erbjuder en hel del vackra miljöer och landskap för bad. Här har du närhet till både klippbad och sjö, sött och salt. På Bölesholmarna, mitt i staden, kan du dessutom passa på att njuta av kvällsbad i midnattssolen. 

BOKA HOTELL

Hotell och bad i södra Sverige

Tylösand – Halmstad

En av Sveriges populäraste badstränder – Tylösand – bjuder in till både bad, lek och surf. På den drygt 4 kilometer långa sandstranden passar både barnfamiljer, par och vänner på att fånga soltimmar – och besöka den populära After Beachen därefter. På Good Morning Halmstad bor du nära kusten, och en kort biltur bort från just Tylösand.

BOKA HOTELL

Tropical Beach & Rydebäck – Helsingborg

Helsingborg är staden som kan skryta med sandstränder. Och du visste väl att staden dessutom kan stoltsera med en egen citybeach? Tropical Beach ligger längst ut på Parapeten, piren mitt i city. 
På Good Morning Helsingborg bor du med bekvämt cykel – eller bilavstånd ifrån stadens alla stränder. 

BOKA HOTELL

Kalmarsund & Öland – Kalmar

Ta en dagstur med cykel eller bil till vackra Öland, njut av saltstänkta havsbad och grönskande ängar eller stanna kvar i anrika Kamlar – här finns en handfull vackra bad i naturreservat och längs kust.
På Calmar Stadshotell bor du dessutom med guldkant, mitt i stan. 

BOKA HOTELL

Ribersborg – Malmö

Runt Malmö finner du ett stort antal härliga badstränder som Ribersborg. En sandstrand med vajande vass och sandynor – perfekt för familje- eller kompisutflykter. Bo på vackra ProfilHotel Garden eller inbjudande Good Morning Malmö och utforska stränderna med bil, cykel eller buss.

BOKA HOTELL