Destination Berlin

Ligula växer och snart kan du även hitta våra hotell i Tyskland – i Berlin, Leipzig, Erfurt, Gelsenkirchen samt två mindre orter i norra Tyskland. Öppnar för bokning inom kort!

Berlin är Tysklands största stad och huvudstad. Här finns en originell blandning av historia, kultur och underbara sevärdheter att upptäcka. Oavsett om du är i Berlin över en weekend, en vecka eller flera månader kommer du tycka att tiden är alldeles för kort för allt som finns att göra och upptäcka i denna livliga, mångfasetterade stad.

Tips för dig som vill uppleva Berlin

Upplev den kosmopolitiska stilen i Berlin på Potsdamer Platz, ett spännande och multifacetterat hörn av Berlin med en unik blandning av konst, underhållning och shopping. Eller ta dig till Brandenburg Gate som är en av Berlins viktigaste monument och alldeles i närheten finns det som är kvar av Berlinmuren som för alltid påminner om Berlins historia. I Kaiser Wilhelm Memorial Church kan du botanisera bland mängder av monarker genom tiderna medan Museum Island erbjuder en blandning av fem internationella betydelsefulla museum, bland annat Old National Gallery och Bode-Museum. Missa heller inte Berlins Zoologiska Trädgård som förutom alla djur även innehåller ett stort häftigt akvarium. Alla attraktioner nås enkelt genom den utmärkta och lättillgängliga kollektivtrafiken.

Bokar gör du enklast på ligula.se – då ingår även frukost!