Best Western Plus Park City Lund
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Best Western Plus Park City Lund

Standard Queen Room

Standard Queen Room

Standard Queen Room erbjuder allt du behöver för en bekväm vistelse. Här sover du skönt i en 160 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Twin Room

Standard Twin Room

Standard Twin Room erbjuder allt du behöver för en bekväm vistelse. Här sover du skönt i två 90 cm breda sängar som går att dra i sär. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Double Room

Superior Double Room

Uppgradera din vistelse till Superior Double Room för att njuta av mer komfort. Här sover du gott i en 160 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, badrock och badtofflor, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra Superior-rum. 

Superior Twin Room

Superior Twin Room

Uppgradera din vistelse till Superior Twin Room för att njuta av mer komfort. Här sover du gott i två 90 cm breda sängar som går att dra i sär. Kaffe- och tebryggare, WiFi, badrock och badtofflor, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra Superior-rum.

Suite

Suite

Njut av extra utrymme och komfort i vår rymliga och avskilda Suite. Här sover du skönt i en 180 cm bred säng. Titta på dina favoritprogram eller serier eller slappna av i ett separat vardagsrum som är avskilt från sovrummet. Kaffe- och tebryggare, WiFi, badrock och badtofflor, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra Suiter.