Best Western Park City Hammarby Sjöstad
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

Best Western Park City Hammarby Sjöstad

Trevligt boende i Hammarby Sjöstad, nära Globen i Stockholm

På Best Western Plus Park Hammarby Sjöstad kan du uppleva utsikten när byggnaden sträcker sig över de omgivande husen. Här bor du bekvämt i något av de 178 rummen.
Hotellet erbjuder fem mötesrum med modern teknik. Best Western Plus Park Hammarby Sjöstad har totalt 178 rum och sviter i olika storlekar. Gemensamt för rummen är trägolv, stora fönster och sköna sängar. Om du väljer att bo på någon av de högre våningarna belönas du med en fantastisk utsikt över Stockholm och Hammarbybacken.

RESTAURANG 

Hotellets restaurang serverar allt från frukostbuffé till à la carte-middag. Här kan du njuta av en burgare eller något från grillen, under säsong kanske med fördel på hotellets uteservering?

KONFERENS

Om du planerar att arrangera en konferens erbjuder hotellet fem möteslokaler, varav några går att kombinera för att skapa en större yta om så önskas. Hotellet kan även assistera med att integrera teamaktiviteter i konferensen. Varför inte kombinera konferensen med skidåkning i Hammarbybacken?

ATT GÖRA I STOCKHOLM & HAMMARBY

Hotellet är beläget i det fridfulla Hammarby Sjöstad, men du har hela staden inom räckhåll. Ericsson Globe och Tele2 Arena är bara cirka tre kilometer från hotellet. Hammarbybacken ligger endast 200 meter bort, där du kan åka skidor på vintern och utforska äventyrsparken med klätterpark och mountain coaster under de mildare årstiderna.

Närheten till Hammarby sjö och Sickla kanal är perfekt för att ta färjan till många av stadens välkända sevärdheter. Besök Djurgården för att uppleva det världsberömda ABBA The Museum, Skansen och Gröna Lund. Om du är sugen på shopping, är trendiga Södermalm med sina vintagebutiker och livliga restauranger bara en kostnadsfri båtresa bort.

Läs mer om hotellet på Best Westerns hemsida

Best Western Park City Hammarby Sjöstad
Visa bildgalleri
123
Visa karta & vägbeskrivning
 • Fritt WiFi
  Fritt WiFi
 • Frukost
  Frukost
 • Restaurang
  Restaurang
 • Mötesrum
  Mötesrum
 • Husdjur tillåtet (förbokas)
  Husdjur tillåtet (förbokas)
 • Handikappanpassade rum
  Handikappanpassade rum
 • Gym
  Gym