Best Western Park City Hammarby Sjöstad
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Best Western Park City Hammarby Sjöstad

Standard Queen Room

Standard Queen Room

Standard Queen Room har en skön 160 cm bred säng för en-två personer. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Twin Room

Standard Twin Room

Standard Twin Room har två sköna 90 cm breda sängar som går att dra isär. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Queen Room

Superior Queen Room

Superior Queen Room ligger på våra översta våningar med en enastående utsikt över Stockholm. Rummen har en skön 160 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Twin Room

Superior Twin Room

Upplev enastående utsikt över Stockholm. Våra Superior Twin-rum ligger på våra översta våningar och har två sköna 90 cm breda sängar som går att dra isär. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Triple Room Queen

Standard Triple Room Queen

Standard Triple Room Queen har en skön 160 cm bred säng med alternativet att ta in en extrasäng. Dessa rymliga rum har allt du behöver som kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda.

Standard Triple Room Twin

Standard Triple Room Twin

Standard Triple Room Twin har två sköna 90 cm bred sängar som går att dra isär, med alternativet att ta in en extrasäng. Dessa rymliga rum har allt du behöver som kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn.

Superior Room Four

Superior Room Four

Superior Room Four har en sköna 180 cm bred säng, samt en separat sittgrupp som är möblerad med en bäddsoffa med utrymme för två barn eller en vuxen. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Junior Suite

Junior Suite

Njut av extra utrymme och komfort i vår Junior Suite. Här sover du skönt i en 180 cm bred säng. Titta på dina favoritprogram eller serier på en 46-tums tv eller slappna av i ett separat vardagsrum. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda och finns i vår Junior Suite.