Best Western Plus Park City Solna
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Best Western Plus Park City Solna

Standard Single Room

Standard Single Room

Standard Single Room är det bekväma alternativet för dig som reser ensam. Här sover du gott i en 105 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Single Room

Superior Single Room

Superior Single Room är det bekväma alternativet för dig som reser ensam. Här sover du gott i en 140 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Queen Room

Standard Queen Room

Standard Queen Room erbjuder mer utrymme med en 160 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Twin Room

Standard Twin Room

Standard Twin Room erbjuder mer utrymme med två 90 cm breda sängar som går att dra isär. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Twin Room

Superior Twin Room

Uppgradera din vistelse till Superior Twin Room för att njuta av mer utrymme. Här sover du gott i två 90 cm breda sängar som går att göra till en King Size säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Superior Queen Room

Superior Queen Room

Uppgradera din vistelse till Superior Queen Room för att njuta av mer utrymme. Här sover du gott i en 160 cm bred säng. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.

Standard Room Four

Standard Room Four

Våra Standard Room Four har två sköna 90 cm breda sängar med alternativet att ta in en extrasäng för 1 person eller utnyttja våningsängen som ryms 2 barn upp till 12 år i.  Dessa rymliga rum har allt du behöver som Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda. 

Standard Triple Room

Standard Triple Room

Våra Standard Triple Room Twin har två sköna 90 cm breda sängar med alternativet att ta in en extrasäng med utrymme för 1 person. Dessa rymliga rum har allt du behöver som Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda.

Junior Suite

Junior Suite

Njut av extra utrymme och komfort i vår Junior Suite. Här sover du skönt i en 180 cm bred säng. Titta på dina favoritprogram eller serier på en 46-tums tv eller slappna av i ett separat vardagsrum. Kaffe- och tebryggare, WiFi, ångstrykjärn och strykbräda finns i alla våra rum.