Elegans och tidlös atmosfär

Välkommen till Die Eichenbar – en klassisk bar med en tidlös atmosfär. Vårt namn, ”Die Eichenbar,” hedrar vår vackra ekbar, som är vårt etablissemangs mittpunkt och står för klassisk elegans.

Upplev vår varma och mysiga miljö och njut av charmen i vår bar. Med utsikt över sjön Dieksee erbjuder vår bar den perfekta platsen för att koppla av och njuta av naturens skönhet med en drink. Vi erbjuder ett utsökt urval av drycker och cocktails, noggrant förberedda. Från klassiska cocktails till kall öl, utmärkt vin och alkoholfria drycker – vårt breda utbud av smakupplevelser kommer att glädja dig.

Födelsedagar, Firanden och Teambuildingevenemang

Fira dina speciella tillfällen på Die Eichenbar! Oavsett om det är födelsedagar, jubileer eller teambuildingevenemang – vår bar erbjuder den perfekta miljön för oförglömliga stunder. Njut av vår stiliga och mysiga miljö med ett noggrant förberett urval av drycker och cocktails.

Våra speciella vin- och gintestningar kan bokas på begäran, och erbjuder dig och dina gäster en unik smakupplevelse.

Om du är intresserad, tveka inte att kontakta vårt team via telefon eller e-post för att diskutera detaljerna för planeringen och organiseringen av ditt firande.

Kontakta oss

Die Eichenbar

Diekseepromenade 13-15 , Bad Malente

Tel +49 (0)4523 99 50

hoteldieksee@ligulacollection.de

Öppettider

Daily from 5 pm.