25% rabatt på möteslokalen på Central Hotel

Just nu får du 25 % rabatt på möteslokalen när du bokar ert möte på Central Hotel i Stockholm.

Välkomna att mötas på Central Hotel! Just nu erbjuder vi 25 procent rabatt på möteslokal samt 15% rabatt på logi när ni boka ert möte hos oss under januari och februari.

Central Hotel ligger precis så centralt beläget som namnet antyder – med Centralstationen och tåg, bussar, tunnelbana, Arlanda Express på andra sidan gatan (Vasagatan). Våra möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken, med interaktiva skärmar från Clevertouch som erbjuder spännande möjligheter för presentationer, workshops, föreläsningar och kreativt arbete.

Du hittar mer info om våra möteslokaler, samt sittningsalternativ här .

Boka

Erbjudandet bokas för möten som genomförs från och med den 1 januari till och med den 28 februari 2019.

Gör enkelt din mötesförfrågan i formuläret till höger, alternativt kontakta oss direkt på 08-566 209 41 eller meeting.central@profilhotels.se
Uppge erbjudandekod ”Möten 25%” vid bokningstillfället.


Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och kan bokas för möten som hålls från den 1 januari och innan den 28 februari 2019. Rabatten med 25 procent på möteslokal dras på ordinarie pris. Kontakta oss på hotellet för ett kostnadsförslag, alternativt gör en mötesförfrågan via formuläret på den här sidan. Vänligen observera att bokningen inte är definitiv fören du har fått en skriftlig bekräftelse från Central Hotel.


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.