Basic mötespaket i hela Sverige

Basic mötespaket är det perfekta valet för dig som vill samla arbetskamraterna eller teamet för en utbildning eller information utan några större krusiduller. Funktionella lokaler med bra utrustning, och självklart med trevliga fikapauser.

Ett halvdagsmöte kostar från 300 kronor per mötesdeltagare (minimum 6 deltagare). Ett halvdagsmöte sträcker sig över fyra timmar där du väljer förmiddag (kl. 8.00 till 12.00), alternativt eftermiddag (kl. 13.00 till 17:00).

Inkluderar följande:

  • Anpassad möteslokal som bäst passar ditt möte.
  • Fika (för- eller eftermiddag) med kaffe, te och någonting sött.
  • Lunch som inkluderar dagens lunch, vatten och kaffe/te.

Basic mötespaket kan bokas på följande Good Morning+ Hotels:

Basic mötespaket kan bokas på följande ProfilHotels:

Boka ditt möte

Bokning av möten görs direkt till respektive hotell. Du är varmt välkommen att göra mötesförfrågan via formuläret till höger.* Är du osäker på vilket hotell som finns i aktuellt område, så kan du bara välja stad och sedan välja ”Låt oss föreslå ett hotell”.

På sidan Ligula.se/moten hittar du en lista över alla hotell med länkar till respektive hotells mötessida.

Vill du titta på vårt Premium mötespaket?

Vårt mötespaket Premium erbjuder också halvdagskonferenser, fast med det där lilla extra som gör ditt möte ännu mer inspirerande. Läs mer på sidan ligula.se/erbjudanden/premium.

 

* Priset 300 kr per deltagare är ett från-pris och inkluderar inte de eventuella extra tillval som görs i samband med bokning. Erbjudandet är endast giltigt på utvalda möteshotell.

** Vänligen observera att du endast gör en förfrågan via formuläret till höger, och att det inte är desamma som en genomförd bokning. 

 

Skicka förfrågan