!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Bo och dansa i Örebro

Kombinera din vistelse på hotell Good Morning Örebro med dans i Brunnsparken.

Efter att du har checkat in hinner du koppla av med en kopp te eller kaffe i vår restaurang innan du tar dig vidare till trivseldansen i Brunnsparken – endast fem minuters bilfärd från hotellet. Morgonen därpå är du välkommen att äta dig mätt och nöjd vid vår härliga frukostbuffé.

Pris

Från 625 kr/ person i dubbelrum*

Paketet inkluderar:

  • Inträdesbiljett till Brunnsparkens dans tisdagar och lördagar.
  • En övernattning i delat dubbelrum
  • Vår populära frukostbuffé.
  • Fri parkering i anslutning till hotellet (p-tillstånd hämtas i receptionen)

* Detta erbjudande gäller endast i mån av plats och med incheckning på hotellet samma dag som biljett önskas till Brunnsparkens danskvällar/trivseldans. Priserna varierar beroende på dansprogrammet och veckodag.

Boka

Mejla oss på: orebro@gmorninghotels.se eller ring 019-17 07 07. Bokas med ankomstdag de dagar som Brunnsparken anordnar dans. Bokningen gäller först när den har blivit bekräftad av hotellet.

 


Om Brunnsparken i Örebro

Föreningen Folkets Park (Brunnsparken) i Örebro har en mer än 100-årig tradition av underhållning. De förvaltar sitt arv med stolthet och bjuder än idag på förstklassig dans och olika arrangemang. Vill du veta mer om Brunnsparkens program? Besök gärna Brunnsparkens hemsida

 

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på Good Morning Örebro och i mån av plats, med reservation för slutförsäljning och ev. ändringar. Priset ovan är per natt och per person i delat rum  med boende den dag dansen äger rum under vistelse tisdagar och lördagar 2020.  Paketet går att bokas via telefon och mejl till hotellet och inkluderar: frukostbuffé, kaffe/te, entrébiljett till Brunnsparkens  danstillställning. Kostnadsfri avbokning senast  18:00 på ankomstdagen.

 


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.