Bo 10 meter från startlinjen till Hansa Bygg Grand Prix i Kalmar

Kombinera din cykeltävling under Hansa Bygg Grand Prix med bekvämt boende på Calmar Stadshotell.

Under Hansa Bygg Grand Prix-veckan i Kalmar bor du bekvämt på vårt hotell, mitt i händelsernas centrum. Vi  erbjuder en avkopplande atmosfär med allt inom bekvämt avstånd. Vår restaurang, pub och coffee shop har ett brett utbud av mat och dryck och Kalmar Grand Prix informationscenter finner du i hotellet. Vår uteservering ligger dessutom längs med upploppet. Cykeln får du smidigt ta med dig upp på rummet för en trygg och säker förvaring.  Morgonen därpå är du välkommen att äta dig mätt och nöjd vid vår härliga frukostbuffé. Den perfekta uppladdningen för ett lyckat cykelrace!

Pris: från 925 kr/person i dubbelrum*

Paketet inkluderar:

  • En övernattning i delat standard dubbelrum.
  • Vår generösa frukostbuffé.
  • Cykeln med på rummet.

* Detta erbjudande gäller endast i mån av plats . Priserna varierar beroende på tillgänglig rumstyp.

Boka

Hotellpaket bokas via mejl till calmarstadshotell@profilhotels.se eller via telefon på 0480-49 69 00. Bokningserbjudandet gäller tom den 31 juli. Bokningen är först giltig efter skriftlig bekräftelse mottagits per e-post från hotellet.

Om Hansa Bygg Grand Prix

Kom till Kalmar och upplev Sveriges största cykelfest, med MTB-lopp seedande för Cykel-vasan, barnlopp och motionslopp. Passa också på att se proffs från hela Europa i ett UCI-linjelopp och ett Grand Prix från första parkett. På Calmar Stadshotell bor du precis vid startlinjen. Boka er startplats till någon av helgens lopp här Kalmar Grand Prix


Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på Calmar Stadshotell, ProfilHotels, i mån av plats, med reservation för slutförsäljning och ev. ändringar. Priset ovan är per natt och per person i delat Standard Double Room under Kalmar Grand Prix veckan 2019. Kostnadsfri avbokning senast kl. 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller till och med den 31 juli 2019. Bokningen är först giltig efter skriftlig bekräftelse mottagits per mejl från hotellet. 


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.