SPELA GOLF PÅ BOKSKOGENS GOLFKLUBB – BO PÅ PROFILHOTELS GARDEN MITT I CENTRALA MALMÖ

Förena din passion för golf med ett härligt stopp i Malmö och centrala ProfilHotels Garden. Här bor du mitt i stadens puls och ett stenkast från Malmö Centralstation.

Med ProfilHotels Garden som utgångspunkt har du Bokskogens Golfklubb i Bara en kort bilresa bort. Här har du två banor att välja på – Gamla Banan och Kungsbanan. Gamla banan är utmanande och omtyckt av toppgolfare från hela världen. På Kungsbanan spelar du lite snabbare samtidigt som du njuter av en enastående naturupplevelse och en kuperande bansträckning. 

ProfilHotels Garden välkomnar dig till en härlig miljö som har alla förutsättningar för att du och ditt sällskap ska kunna njuta efter en härlig golfrunda – eller ladda upp inför kommande. Sov gott i sköna sängar från svenska Carpe Diem och starta nästkommande dag med en härlig rain shower-dusch – då kommer du vakna till ordentligt. I vår restaurang väntar sedan en generös och näringsrik frukostbuffé på dig. 

PAKETET INKLUDERAR

  • En greenfee på Bokskogens Golfklubb, Gamla Banan
  • Mineralvatten att ta med på golfrundan
  • Ett glas bubbel vid ankomst
  • En övernattning i vald rumskategori
  • Generös och näringsrik frukost
  • Tillgång till gym och bastu

PRIS

Från 1090 SEK per person med del i standard dubbelrum
Från 1390 SEK per person i enkelrum

BOKA

Erbjudandet bokas via telefon +46 (0)40-665 60 00 eller mejl hotelgarden@profilhotels.se. 
Vid bokning av detta golfpaket behöver vi ditt och sällskapets golf-id för att boka golftiderna. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2021 och i mån av tillgänglighet. 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på ProfilHotels Garden och i mån av tillgänglighet t.o.m. 30 september 2021. Ovan pris är ett från-pris och avser en övernattning per person i delat dubbelrum. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till 24 timmar innan din speltid på Bokskogens Golfklubb. Vid avbokning senare än 24 timmar innan speltid gäller full debitering.