Something Rotten –
Broadwaysuccé till Karlstad

Kombinera det bästa av två världar – härlig musikal och skön hotellvistelse! I samarbete med Wermlands Opera har vi tagit fram ett paket med biljett till succémusikalen ”Something Rotten” och övernattning på vårt hotell fem minuters promenadväg bort.

Om ”Something Rotten”

Häng med till London på 90-talet – närmare bestämt 1590-talet! Succémusikalen Something Rotten, präglad av Monty Pythons anda, spelar för första gången i Europa på Wermland Opera i Karlstad . Följ bröderna Nick och Nigel som sliter för att slå sig fram som pjäsförfattare medan den snygge, oerhört populäre ”rockstjärnan” William Shakespeare producerar hit efter hit.

Spelperiod: 8 november – 31 december.
Pris från 975:- per person i delat dubbelrum. 

Broadwaypaketet innehåller:

  • en natts övernattning, inklusive hotellfrukost
  • teaterbiljett till musikalen ”Something Rotten”  på Wermlands Opera
  • teaterprogram
  • biljett till konsthallen Sandgrund Lars Lerin

Så här bokar du

Boka genom att ringa direkt till Wermland Opera på telefonnummer 054-21 03 90. Uppge vårt hotellnamn vid bokningstillfället, Good Morning Karlstad City. För mer information om musikalen, vänligen besök www.wermlandopera.com

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och endast på hotell Good Morning Karlstad City, under perioden 8 november – 31 december 2018 med ankomstdag torsdag till och med lördag. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Priset ovan, 975 kr, är avser en övernattning per person i ett delat dubbelrum, teaterbiljett till musikalen ”Something Rotten” på Wermland Opera, teaterprogram och biljett till konsthallen Sandgrund Lars Lerin är inkluderat. Enkelrumsavgift tillkommer. Betalas vid bokningstillfället, erbjudandet kan inte avbokas. I mån av plats (på hotellet och Wermland Opera) kan datum ändras.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.