Boka Calmar Stadshotells styrelserum

Just nu har vi ett extra fint pris när du bokar ditt möte i vårt trevliga och toppmoderna styrelserum på Calmar Stadshotell. Möts i exklusiv avskildhet, med egen lounge och senaste mötestekniken till ert förfogande.

I vårt trivsamma styrelserum sitter ni avskilt med tillgång till modern teknik i form av touch-skärm för visning av bilder, presentation eller enkel skrivfunktion. För er som önskar ett extra effektivt möte serverar vi gärna er  fika och lunch  i lokalen. Med egen lounge kan ni ostört pausa mötet och avslappnat fortsätta att umgås.  Lokalen har plats för  10 deltagare i styrelsesittning,  med bekväma fåtöljer i små sittgrupper i er privata lounge.

Tips! Förgyll ert möte lite extra  och avsluta  med ett glas fräscha bubblor från vår Cocktail och Champagnebar, eller prova en fyrklöver med spännande ölsorter från vår Pup Pipes of Scotland tillsammans med en smakfull tappasbricka från vår Restaurang Statt Verandan.

Ett heldagsmöte i styrelserummet innehåller:

  • Förmiddagsfika med smörgåsbuffé, juice, något sött, kaffe och te serveras i er lounge
  • Lunchbuffé med två varmrätter, soppa och salladsbord, inklusive måltidsdryck, kaffe och liten kaka
  • Eftermiddagsfika med blandat fikabröd, smoothies, frukt, yoghurt med tillbehör, kaffe och te serveras i er lounge
  • Modernt utrustat mötesrum med senaste tekniken
  • Konferensservice

Pris/person: 495 kr *

För bokning, frågor och skräddarsydda lösningar, kontakta gärna vår bokning på 0480-49 69 02 eller moten.kalmar@profilhotels.se

*Priset är exkl. moms om 25%.


Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet. Paketet kan bokas tills vidare. Ovan pris avser en heldagskonferens i vårt styrelserum och är per person som deltar hela mötet. Kan bokas via telefon eller mail.

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.