Citymöte i Göteborg– 40% på mötesrummet

Nyöppningserbjudande för möten i våra centrala mötesrum på Hotel Opera.

Nu har vi renoverat våra mötesrum och vad passar då bättre än att fira med 40% rabatt på våra mötesrum under hösten och vintern 2019. Vi erbjuder tre mötesrum för olika sällskap både till antal och möblering. Välj om ni vill ha ett dagmöte med fika och lunch eller stanna en heldag ihop med övernattning och middag i vår restaurang Angelini. Kanske vill ni däremellan sitta ner i vår helt nybyggda bar Oak Bar för att dricka gott och testa våra snacks och tilltugg. Vårt maxantal är 70 personer i biosittning och 50 i skolsittning i mötesrummet Aida. Tosca är vårt premium mötesrum med elegant inredning och snygga detaljer och här finns styrelsebord för 12 personer, har ni behov av att skriva på tv:n är detta lokalen ni skall välja. Carmen är vårt mysigaste mötesrum med plats för 20 personer och har en bok & bibliotekskänsla och rummet släpper in gott om dagsljus.  

I erbjudandet ingår

  • Vatten i lokalen
  • Möblering utefter ert behov
  • Wifi
  • Projektor med modern teknik (smart-TV finns i ett av mötesrummen) 
    Allt detta till 40% rabatt.

Boka

Bokas senast 31 december 2019. Uppge 40mötesrum vid bokning. Bokningsbart 21 dagar innan önskat mötesdatum. Skicka din förfrågan i formuläret till höger för pris, ring eller mejla.


Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Hotel Opera, i mån av tillgång. Erbjudanadekod, 40mötesrum, måste uppges vid bokning för att erbjudandet skall gälla. Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Bokas från 15 augusti och erbjudandet gäller till och med den 31 december 2019 för vistelse 15-31 augusti, 1-15 september, måndagar och fredagar i november samt december. Bokningsbart 21 dagar innan ankomst. Rabatten gäller endast på ordinarie möteslokalspriser. Pension- fika, lunch, fika tillkommer med 368kr exklusive moms och priserna är per person. Erbjudandet går att boka flertal gånger genom telefon- 031 61 71 19, mail- meeting.opera@profilhotels.se eller via förfrågningsformulär på ligula.se.


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.