Upplev sommaren i en av världens mest spännande metropoler

Oavsett säsong är Berlin alltid värt ett besök. Men på sommaren får staden en extra gnista av liv och energi som sprider sig genom varje gatuhörn.

Plötsligt öppnar caféer och restauranger upp sina terrasser och utomhusevenemang och festivaler dyker upp som svampar. Människor njuter av promenader, cykelturer och picknickar i stadens gröna oaser. Utomhuspooler och sjöar lockar många besökare som ivrigt har väntat på solens värme och svalkande vatten.

Även Kulturscenen blomstrar på sommaren med musikfestivaler, utomhuskonserter, filmvisningar och teaterföreställningar på olika platser. Parker och torg förvandlas plötsligt till scener och särskilt populärt är evenemangen under Kultursommarfestivalen som äger rum i olika stadsdelar i Berlin – helt gratis.

Kulinariska upplevelser är också rikliga på sommaren med gatumarknader och matfestivaler som lockar med sina delikatesser. Från april till september äger Tysklands största thailändska gatumatmarknad rum varje helg i Berlins Preußenpark, där du kan njuta av autentiska thailändska rätter i ett öppet kök.

Oavsett om du besöker berömda landmärken som Brandenburger Tor, åker båtturer på floden Spree eller shoppar i den exklusiva varuhuset KaDeWe, så är våra två Good Morning-hotell perfekt boende för ditt besök i Berlin.

Beläget i östra delen av Berlin erbjuder vårt Good Morning+ Berlin City East hotell snabb tillgång till sevärdheter som Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor och Stasi-museet, samt trendiga stadsdelar som Friedrichshain och Kreuzberg.

Å andra sidan är Good Morning Berlin City West beläget i västra delen av Berlin, endast sju kilometer från centralstationen och stadens centrum. Dessutom ligger utställningscentret bara sju kilometer från hotellet och kan nås på cirka 15 minuter med bil.

Njut av en trevlig och prisvärd vistelse på våra Good Morning-hotell i Berlin, där du kan dra nytta av bekvämt och prisvärt boende. På båda våra hotell kan du dessutom njuta av en generös frukostbuffé som ger dig en fantastisk start på dagen. Hotellen erbjuder även parkeringsmöjligheter och gratis Wi-Fi.

_________________________________________________________________________________________________________

När du bokar på Ligula.se skänker vi 10 SEK för varje bokning till vår välgörenhetsstiftelse Ligula Foundation

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.