Upptäck vinterns charm i en av världens mest spännande metropoler

Oavsett säsong är Berlin en fängslande destination. Men när vintern sveper in över staden, omsluter en magisk stämning gatorna och skapar en oemotståndlig dragningskraft. Den krispiga luften bär med sig löftet om snö och vinterlandet förvandlar Berlin till en pittoresk landskap smyckat med frostkyssad charm.

När vintern börjar ta över Berlin blir det en samlingsplats för dem som söker härliga promenader och cykelturer bland stadens frostkyssade landskap. Njut även av kulinariska äventyr när säsongen vecklar ut sig, med vintermarknader och matfestivaler som lockar med sina säsongens läckerheter.

Oavsett om du besöker ikoniska platser som Brandenburger Tor, tar en båttur på floden Spree eller handlar på det exklusiva varuhuset KaDeWe så erbjuder våra två Good Morning-hotell perfekt boende för din vinterresa till Berlin.

Vårt Good Morning+ Berlin City East-hotell, beläget i östra delen av Berlin, ger snabb tillgång till sevärdheter som Alexanderplatz, Riksdagen, Brandenburger Tor och Stasi-museet, samt de trendiga stadsdelarna Friedrichshain och Kreuzberg.

Å andra sidan är Good Morning Berlin City West beläget i västra delen av Berlin, endast sju kilometer från centralstationen och stadskärnan och dessutom kan mässcentret nås på cirka 15 minuter med bil från hotellet.

Njut av en trevlig och prisvärd vistelse på våra Good Morning-hotell i Berlin, där du kan börja dagen med en generös frukostbuffé som ger dig energi för dina vinteräventyr. Våra hotell erbjuder också parkeringsmöjligheter och gratis Wi-Fi, vilket låter dig koppla av och planera dina vinterupplevelser i Berlin.

_________________________________________________________________________________________________________

När du bokar på Ligula.se skänker vi 10 SEK för varje bokning till vår välgörenhetsstiftelse Ligula Foundation

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.