UPPLEV GÖTEBORG – EN PÄRLA VID KUSTEN 

Göteborg är en pulserande kuststad som bjuder på en härlig mix av kultur, nöjen och vacker natur. Strosa längs de livliga gatorna i centrum och upptäck spännande butiker, förstklassiga fiskrestauranger, eller utforska stadens historia på Göteborgs stadsmuseum. 

Om du vill bo på hotell mitt i centrala Göteborg rekommenderar vi ProfilHotels Opera. Med bekvämt gångavstånd till Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan. Från hotellet når du även besöksmål som Liseberg och Universeum. I hotellets omedelbara närhet finns även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget, en knutpunkt i stadens kollektivtrafik.

Anslutning till hotellet ligger restaurang Angelini. Här serveras allt från läckra italienska pastor och pizzor till amerikanska, saftiga biffar och burgare.

Letar du efter ett unikt hotell i Göteborg är Good Morning+ Göteborg City ditt val. Ett fartygshotell med utsikt över Göta Älv och närhet till dom flesta sevärdheter. 

Föredrar du hellre att bo lite utanför stan med bra parkeringsmöjligheter och närheten till äventyrsbad, sportanläggningar, golfbana och Åbytravet är Good Morning Hotels Mölndal att rekommendera. 

 


När du bokar på Ligula.se skänker vi 10 SEK för varje bokning till vår välgörenhetsstiftelse Ligula Foundation

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.