KÖPENHAMN – EN PULSERANDE STAD FULL AV ÖVERRASKNINGAR

Köpenhamn är känt för sin unika kombination av historisk charm och modernitet. Strosa längs de vackra kanalerna och beundra den gamla stadskärnans vackra byggnader som blandas med trendiga butiker och mysiga kaféer. Under sommarmånaderna pulserar Köpenhamn och det finns aktiviteter för alla åldrar. 

Utforska stadens livliga marknader eller besök stadens museer och konstgallerier eller varför inte ta en cykeltur längs stadens alla cykelvägar. Om du älskar musik och festivaler kommer du inte att bli besviken. Roskildefestivalen anordnas varje år i Köpenhamn och är en av Europas största musikfestivaler.

Mitt i centrala Köpenhamn, med centralstationen runt hörnet och direktförbindelse till flygplatsen Kastrup, hittar du ProfilHotels Copenhagen Plaza. Här har du den danska metropolens puls precis utanför dörren, men inne på hotellet kan du njuta av lugn, tidlös arkitektur och design. 

I anslutning till hotellet hittar du restaurang Angelini, här serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska biffar och matiga sallader och här trivs både hotellgäster och köpenhamnsbor. Något man inte får missa är ett besök på berömda Library Bar, som listats som en av de fem bästa hotellbarerna i världen av tidningen Forbes.

100 meter från Köpenhamns centralstation hittar du Good Morning City Copenhagen Star.  Inom kort gångavstånd hittar du även nöjesparken Tivoli, Rådhuspladsen och Köpenhamns bästa shoppinggator. 

Oavsett om du reser i affärer eller privat, ensam eller ingår i en större grupp så är Good Morning City Copenhagen Star det perfekta valet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.