KÖPENHAMN – EN STAD FULL AV ÖVERRASKNINGAR

Köpenhamn förenar historia och modernitet på ett unikt sätt. Här kan du promenera längs vackra kanaler och beundra gamla byggnader som smälter samman med trendiga butiker och mysiga kaféer. Oavsett vilken tid på året du besöker staden, har Köpenhamn alltid något att erbjuda.

Utforska stadens livliga marknader eller besök dess många museer och konstgallerier. Du kan också ta en avkopplande cykeltur längs stadens omfattande cykelvägnät. Om du är intresserad av musik och festivaler finns det gott om evenemang att delta i året runt. Roskildefestivalen, en av Europas största musikfestivaler, är ett av höjdpunkterna.

Mitt i centrala Köpenhamn, med centralstationen runt hörnet och direktförbindelse till flygplatsen Kastrup, hittar du ProfilHotels Copenhagen Plaza. Här har du den danska metropolens puls precis utanför dörren, men inne på hotellet kan du njuta av lugn, tidlös arkitektur och design. 

I anslutning till hotellet hittar du restaurang Angelini, här serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska biffar och matiga sallader och här trivs både hotellgäster och köpenhamnsbor. Något man inte får missa är ett besök på berömda Library Bar, som listats som en av de fem bästa hotellbarerna i världen av tidningen Forbes.

100 meter från Köpenhamns centralstation hittar du Good Morning City Copenhagen Star.  Inom kort gångavstånd hittar du även nöjesparken Tivoli, Rådhuspladsen och Köpenhamns bästa shoppinggator. Oavsett om du reser i affärer eller privat, ensam eller ingår i en större grupp så är Good Morning City Copenhagen Star det perfekta valet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.