VÄLKOMMEN TILL FÄRGSPRAKANDE MALMÖ 

Malmö erbjuder en fantastisk kombination av kultur, natur och spännande upplevelser. Njut av de vackra omgivningarna längs havet, utforska museer och teatrar och upplev stadens breda utbud av spännande internationell mat.

Staden vibrerar av energi och erbjuder en mängd aktiviteter året om. Besök någon av stadens många marknader, smaka på läckra maträtter, handla unika hantverk eller njut av musik och underhållning. Malmö har spännande festivaler och konserter som lockar till sig både nationella och internationella artister.

Med anslutning till Södergatan ligger ProfilHotels Garden. Ett centralt hotell med storstadens puls precis utanför, centralstationen är en kort promenad bort och flygbussen stannar 200 meter från hotellet, men inne på hotellet härskar lugnet. Många av rummen har utsikt mot unika takträdgårdar. I anslutning till hotellet finns den trevliga restaurangen, La Gare. Här kan man njuta av små och stora rätter, vällagade klassiker som Chèvre Chaud och Escargot au Roquefort.  

Good Morning+ Malmö finns på bekvämt avstånd från centralstationen. Granne med hotellet finner vi Eleda Stadion, Stadionmässan och Malmö Arena. Här sover du gott i sköna sängar och för de som lagt till frukost i sin vistelse får man njuta av en generös frukostbuffé. Dessutom finns det bra med parkeringsmöjligheter både inomhus och utomhus.

Bo på något av våra hotell och upplev en weekend att se fram emot i Malmö. 

 


När du bokar på Ligula.se skänker vi 10 SEK för varje bokning till vår välgörenhetsstiftelse Ligula Foundation

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.