UPPTÄCK MAGIN I STOCKHOLM

Välkommen till en stad där sommaren förvandlar Stockholm till en levande plats av glädje, solsken och minnesvärda upplevelser. Med sin unika kombination av pulserande stadsliv och vackra natursköna omgivningar erbjuder Stockholm en sommarupplevelse utöver det vanliga. 

Njut av de långa, ljusa dagarna medan solen skiner över stadens vatten. Utforska den berömda skärgården, besök Gamla Stan med sina kullerstensgator och färgglada hus. Ta vägen förbi kungliga slottet och upplev den unika atmosfären och dess rika historia och kultur. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr har Stockholm något för alla. Under sommaren blomstrar Stockholm med livliga festivaler, konserter och evenemang. Ta del av musik, dans och teater under Stockholms Kulturfestival, eller dansa tills solen går upp på någon av stadens kända nattklubbar. 

På andra sidan gatan av centralstationen med sina flygbussar och Arlanda Express, hittar du ProfilHotels Central. Här bor du nära Stockholms största shoppinggator med alla stora varuhus och småbutiker i närheten och promenadavstånd till stadens alla teatrar. I anslutning till ProfilHotels Central hittar du La Gare, vår franska bistro. La Gare är ett blygsamt krypin med vällagade, franska klassiker, samt en skrytsam dessertlista.

Bor du hellre runt hörnet av Stureplan är ProfilHotels Riddargatan att rekommendera. I kvarteren runt omkring finns ett oändligt utbud av shopping, mat och andra nöjen. Men när du klivit över hotellets tröskel, lämnar du stadens brus bakom dig. Här är det lugnt och skönt – i synnerhet om du slår dig ner i hotellets bibliotek.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.