UPPLEV MAGIN I VACKRA STOCKHOLM

Välkommen till Stockholm, en stad som alltid är i full fart och fylld med spännande upplevelser. Med sin unika kombination av pulserande stadsliv och vackra natursköna omgivningar erbjuder Stockholm den perfekta weekendupplevelsen.

Ta dig tid att utforska den vackra skärgården, vandra längs de pittoreska gatorna i Gamla Stan med dess charmiga hus, och besök det kungliga slottet för att fördjupa dig i stadens rika historia och kultur. Oavsett om du längtar efter avkoppling eller äventyr, finns det något som passar alla smaker. Stockholm erbjuder dessutom ett rikt utbud av kulturella evenemang året om. Du kan njuta av musik, dans och teater under Stockholms Kulturfestival eller utforska stadens nattliv på någon av de populära nattklubbarna. 

På andra sidan gatan av centralstationen med sina flygbussar och Arlanda Express, hittar du ProfilHotels Central. Här bor du nära Stockholms största shoppinggator med alla stora varuhus och småbutiker i närheten och promenadavstånd till stadens alla teatrar. I anslutning till ProfilHotels Central hittar du La Gare, vår franska bistro. La Gare är ett blygsamt krypin med vällagade, franska klassiker, samt en skrytsam dessertlista.

Bor du hellre runt hörnet av Stureplan är ProfilHotels Riddargatan att rekommendera. I kvarteren runt omkring finns ett oändligt utbud av shopping, mat och andra nöjen. Men när du klivit över hotellets tröskel, lämnar du stadens brus bakom dig. Här är det lugnt och skönt – i synnerhet om du slår dig ner i hotellets bibliotek.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.