Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 27 feb 2024 - ons 28 feb 2024

Destination eller hotell

Good Morning Hotels – Din Vän Längs Vägen

Trött bakom ratten? Ta ett avkopplande stopp längs vägen, parkera bilen och checka in på något av våra fina Good Morning Hotell. Dessutom med 10% rabatt på boendet, mat och dryck.

Se alla paket

Kom fram säkert till din destination och unna dig en prisvärd hotellupplevelse. Vi erbjuder flera hotell i Sverige, Danmark och Tyskland med smidig tillgång till europavägar. Utnyttja din rabatt på hela 10% och njut av en god middag i vår restaurang eller ta något enklare att äta och dricka i baren. Sov sedan gott i sköna sängar och vakna upp till en stor och stärkande frukostbuffe innan det är dags att köra vidare. 

I paketet ingår:

  • 10% rabatt på boendet
  • 10% rabatt på mat & dryck 
  • Gratis parkering
  • Frukost

Regler och villkor
Erbjudandet bokas på ligula.se och betalas på plats på hotellet.  Av och ombokningsbart fram till en dag före ankomst. Observera att parkering ej ingår på Good Morning Karstad och Good Morning Göteborg City. Rabatten på mat & dryck gäller vid ett tillfälle per bokning och kan endast nyttjas under vistelsen. Rabatt på alkoholhaltiga drycker är endast giltigt i samband av köp av mat. Kupong för rabatt ges vid incheck. Erbjudandet gäller endast på Good Morning Hotels och i mån av tillgänglighet fr.o.m. 19 februari 2024 – 30 maj 2024.