Boka erbjudande

Dinner Show med Tommy Nilsson

EXKLUSIV SPELNING MED TOMMY NILSSON

Den 5:e maj kommer Tommy Nilsson på besök för en exklusiv spelning i Restaurang Angelini på ProfilHotels Halmstad Plaza, och vi kan erbjuda ett fantastiskt paket med övernattning, trerättersmiddag & show.

En intim, avskalad konsert nära publiken, med begränsat antal platser som gör att man får uppleva Tommy Nilsson på ett helt unikt sätt. En minimerad uppsättning som påminner om en ”unplugged” show.

Ni tillbringar sedan natten i våra sköna sängar från Carpe Diem. Morgonen därpå vaknar ni pigga och utvilade och startar dagen med en härlig rain-shower dusch innan ni intar vår generösa och näringsrika frukostbuffé.

Restaurangen öppnar 18.00 och showen startar 20.00.

BOKNING

Du bokar ditt paket med övernattning, en trerättersmiddag, frukostbuffé via vår hemsida ligula.se eller via mejl halmstadplaza@profilhotels.se

Pris: 1849 SEK per person (del i dubbelrum)

BEGRÄNSAT antal platser så passa på att boka nu!

PAKETET INKLUDERAR

  • En övernattning i standard tvåbäddsrum
  • Trerättersmiddag – exklusive dryck kl 18:00
  • Frukostbuffé
  • Dinner Show ca 90 minuter

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst fredag, på ProfilHotels Halmstad Plaza. Ovan priser gäller i vald rumskategori och per person/rum och natt. Bokningsbart: från 2023-02-08 till 2023-04-28 på vår hemsida Ligula.se eller via mejl. Vistelsedatum 2023-05-05. Betalning sker i förskott. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart sju dagar innan ankomst.

Boka erbjudande

  • Halmstad
  • ProfilHotels Halmstad Plaza

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.