Fågelskådning i Halmstad

I Halmstad och dess omnejd finns det många möjligheter och platser för fågelskådning. Trönninge ängar och Larssons våtmark är två exempel på populära fågelskådningsplatser som lockar många ornitologer och naturintresserade till Halmstad – endast tio minuter från vårt hotell, Good Morning Halmstad.

Passa på att kombinera en helg ute i naturen med en övernattning och middag på Good Morning Halmstad. Hotellet ligger vid södra infarten till Halmstad och bilen parkerar du gratis precis utanför. Efter en god nattsömn väntar en härlig frukostbuffé och när ni är redo för ytterligare en dag med fågelskådning finns en picknickpåse redo att tas med ut på dagens rofyllda äventyr.

Paketet kostar 755:- per person

Inkluderat i priset:

  • Övernattning i delat dubbelrum, en natt.
  • Tillgång till vår relaxavdelning med bastu.
  • Kvällsbuffé med dessert i vår restaurang, exklusive dryck.
  • Vår generösa frukostbuffé.
  • Picknickpåse med smörgås, frukt och juice.
  • Kostnadsfri parkering.

Boka

Boka direkt via hotellet, genom att mejla halmstad@gmorninghotels.se* eller ringa 035-18 35 00. Uppge bokningskod ”Fågelskådning” vid bokningstillfället. 

* Observera, din bokning inte är genomförd först du har fått en bokningsbekräftelse av hotellet.

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på hotell Good Morning Halmstad och i mån av tillgänglighet. Kan bokas för övernattning till och med den 31 maj 2019. Gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Din bokning inte är inte fullt genomförd först du har fått en bokningsbekräftelse av hotellet. Priset ovan avser en natt per person i delat dubbelrum, enkelrumstillägg tillkommer. Avbokning kan göras senast kl. 18.00 dagen innan ankomstdatumet.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.