!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Boka erbjudande

Familjepaket med Universeumsentré, Hotel Opera i Göteborg

Planera in ett härligt besök på Universeum med familjen i höst.

Låt barnen upptäcka djuren i regnskogen, studera kemin i labbet eller lära mer om kropp och knopp i området ”Hälsa”. Det och mycket mer finns att uppleva på Universeum. De följer såklart noggrant råd och restriktioner från folkhälsomyndigheten vilket innebär att de bara släpper in 50 personer åt gången.

När ni bokar detta paketet ingår även parkering i Nordstans parkeringshus som ligger i samma hus som Hotel Opera och tar cirka 5 minuter att gå till och från. Lättast är att köra direkt till parkeringshuset och säga till i hotellreceptionen att ni har parkerat i Nordstans parkeringshus samt uppge bilens registreringsnummer.

I paketet ingår även wellness så ta med barnen till vårt härliga bad och relax. Sov i våra rymliga familjerum som ligger mellan våning 1 och 6 och har tyst läge mot innergården.

 

Familjepaket med Universeumsentré från 1755kr/ natt

Priset inkluderar:

  • Entré till Universeum 1 dag- 2 vuxna och 2 barn
  • Parkering 24 h (värde 160kr)
  • En natt i Standard Familjerum
  • Wellness med varm och kall pool, bastu, ångbastu och relaxytor
  • Frukost

 

Boka

Välj 2 vuxna och 2 barn i bokningsvyn. 

Gäller ankomster i september och oktober 2020. Bokas på hemsidan eller via mail HOTELOPERA@PROFILHOTELS.SE eller telefon 031 80 50 80. 

Regler och villkor

Erbjudandet gäller endast på Hotel Opera i mån av tillgång. Bokas innan den 31-10-2020 för vistelse i september och oktober 2020. Ovan prisexempel avser rumstypen Standard Family Room och inkluderar övernattning för 1 natt i delat boende 2 vuxna och 2 barn, entré till Universeum för 2 vuxna och 2 barn- 1 dag, fri entré till wellnessen samt frukost. Eventuell dryck och övrig mat tillkommer. Minimum 1 natt och maximum 1 natt, fler nätter går att lägga till för ordinarie pris. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokas via hemsidan ligula.se eller per telefon 031-80 50 80 och betalas vid ankomst, kan avbokas fritt senast klockan 15.00 dagen innan ankomstdagen, annars debiteras kostnad för hela paketet.

Boka erbjudande

  • Göteborg
  • Hotel Opera

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.