Boka erbjudande

HappyNewYear_B_750x300

Supé & Nyårsdans på Brunnsparken till DONNEZ

Hos oss bor du bekvämt bara 5 minuters bilfärd från Brunnsparken där nyårsdans är en mångårig tradition. Tillsammans med orkestern Donnez skålas det nya året in med klockringning och fyrverkerier. 

Vill du veta mer om kvällens program? Besök gärna Brunnsparkens hemsida

Så här bokar du

Detta paket bokas endast online. När bokningen är genomförd kontaktar du hotellet för att boka tid för nyårssupén (två sittningar: kl. 17 och kl. 19.15), mejla orebro@gmorninghotels.se  eller ring 019-17 07 07. Bokningen gäller först när den har blivit bekräftad av hotellet. 

Erbjudandet gäller en natt och en person för en övernattning från måndag den 31 december  2018 till tisdag den 1 januari 2019. Förgyll och förläng gärna din vistelse med en extra natt för endast 245 kr per person (i delat dubbelrum). Bokning görs senast torsdag den 20 december 2018, med reservation för fullbokning. Tidigare år har biljetterna tagit slut långt tidigare.

Paketet inkluderar

  • 3-rätters nyårsmeny inkl. kaffe
  • Biljett till Brunnsparkens Nyårsdans
  • Del i dubbelrum 1 natt
  • Vår populära frukostbuffé

Pris

1 155:-/person som delar ett dubbelrum.
1 415 kr/person för ett enkelrum.
Lägg till extranätter i anslutning till denna bokning för endast 245:-/person, inkl. frukost (del i dubbelrum). 

Nyårsmeny

Nyårsmeny serveras i två sittningar, antingen klockan 17.00 – 18.30 eller klockan 19.00 – 20.30. Vänligen uppge vid bokning önskad tid till någon av dessa sittningar. Notera att det måste bekräftas av hotellet. 

Förrätt:
Krämig Jordärtskockssoppa toppad med knaprig bacon.

Huvudrätt:
Örtöverbakad fläskytterfilé som serveras med rödvinssky, grillade grönsaker och potatisgratäng.

Efterrätt:
Citrusdoftande pannacotta

Allergier

Eventuella matallergier eller behov av specialkost meddelas i samband med bokning, dock senast den 21 december. Mejla orebro@gmorninghotels.se

 

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för slutförsäljning och ev. ändringar. Vid bokningstillfället bokas även tid för nyårssupén samt ev. matallergier. Betalning sker i samband med bokning. Bokning görs senast den 20 december 2018. Följande är inkluderat i priset: frukostbuffé, en övernattning för två i ett dubbelrum, alternativt för en i ett enkelrum, trerätters nyårsmeny inklusive kaffe, biljett till Brunnsparkens Nyårsdans. En extranatt kan köpas till 30 december eller 1 januari för 245 kr/person som delar ett dubbelrum, frukost inkluderad. Avbokning: Kostnadsfri avbokning kan göras senast 27 december klockan 12.00, därefter debiteras 75 % av bokningens värde i avbokningsavgift.

 

Boka erbjudande

  • Örebro
  • Good Morning Örebro