Kombinera golf med hotellnätter på Good Morning Karlstad

Spela golf på Hammarö Golfklubb ena dagen och på Karlstad Golfklubb den andra. Du bor mitt i Karlstad nära till både kultur- och nöjeslivet.

Kombinera golf med härlig hotellvistelse på Good Morning Karlstad, med stadens trevliga restauranggata bakom knuten. Välj mellan golfbanorna Hammarö Golfklubb och Karlstad Golfklubb, eller varför inte köra en runda på vardera?

Hammarö Golfklubb har 18 hål och ligger fint beläget inte långt ifrån Vänern. Karlstad Golfklubb har 36 hål och har en fin naturmiljö.

Pris per person i dubbelrum från 820:-/natt

Erbjudandet inkluderar:

  • En natt per person som delar ett dubbelrum.
  • Frukostbuffé.
  • Green fee.
  • Välkomstpresent.

Boka

Vid förfrågan och bokning, kontakta hotellet direkt på email: karlstad@gmorninghotels.se eller via telefon 054-17 28 30. Vänligen observera att bokningen ej är genomförd först ni har fått en bekräftelse från Good Morning Karlstad.

Varför inte passa på att besöka Sandgrund Lars Lerin och göra ett tillägg på 80:- pp för entrén!

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Good Morning Karlstad i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Bokas genom att ringa eller mejla (se ovan) minst en vecka innan ankomstdatumet, för vistelse från 2018-04-01 till och med 2018-09-30. Vänligen observera att bokningen ej är genomförd först ni har fått en bekräftelse från Good Morning Karlstad. Kan avbokas/ändras fram till 7 dygn innan ankomstdatumet.