!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Golf i Helsingborg och boende på Good Morning+ Helsingborg

I härliga Helsingborg kan ni välja mellan inte mindre än tre 18-hålsbanor! Bo hos oss på Good Morning+ Helsingborg och ni har ett perfekt utgångsläge för en trevlig golfrunda på en av dessa fina golfbanor.

Ni har även nära till Helsingborgs kallbadhus, så varför inte passa på och göra en riktig hälsoresa och kombinera båda aktiviteterna!

Pris från 725 SEK per person som delar ett Standard Dubbelrum.

Erbjudandet inkluderar:

  • En natts övernattning per person som delar ett dubbelrum.
  • Frukostbuffé.
  • En Greenfee. Välj mellan Vasatorps GP , Rya GP och Lydinge.
  • Tillgång till bastu och gym på hotellets 9:e våning.

Boka

Du bokar genom att maila oss på helsingborg@gmorninghotels.se  Vänligen observera att bokningen inte är slutförd först du fått en bekräftelse från Good Morning+ Helsingborg.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller under hela golfsäsongen 2020, i mån av plats.  Gäller endast Good Morning+ Helsingborg och bokas genom att mejla hotellet på helsingborg@gmorninghotels.se. Din bokning är inte genomförd först du fått en bekräftelse på din bokning från Good Morning+ Helsingborg. Priset ovan är per person i delat dubbelrum och inkluderar övernattning för en natt, frukostbuffé, en greenfee, samt en gratis parkering i mån av plats. Avbokning måste ske senast kl 16.00 dagen före ankomst, annars debiteras kostnad för en natt. 

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.