!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

GOLF I KARLSTAD MED OMNEJD
& BOENDE PÅ GOOD MORNING KARLSTAD CITY!

I sommarstaden Karlstad kan ni välja mellan två 18-hålsbanor, Hammarö Golfklubb och Karlstad Golfklubb och bo hos oss på Good Morning Karlstad City.

Ta en golfrunda antingen på Hammarö Golfklubb eller Karlstad Golfklubb kombinerat med att uppleva sommarstaden Karlstad med dess kultur- och nöjesutbud. Passa t ex på att besöka Konsthallen Sandgrund Lars Lerin eller en promenad längs älven och Sandgrundsudden.

Pris från 785 SEK per person som delar ett standard dubbelrum.

Erbjudandet inkluderar:

  •          En natts övernattning per person som delar ett dubbelrum
  •          Frukost
  •          En greenfee avgift

Boka

Du bokar genom att maila oss på karlstad@gmorninghotels.se. Meddela också om du önskar spela på Hammarö Golfklubb eller Karlstad Golfklubb och en ungefärlig starttid. Vänligen observera att bokningen är först slutförd efter att du fått en bekräftelse från Good Morning Karlstad City.

Regler och villkor:

Erbjudandet gäller under hela golfsäsongen 2020, i mån av plats. Gäller endast på Good Morning Karlstad City och bokas genom att maila hotellet på karlstad@gmorninghotels.se. Din bokning är inte genomförd förrän du fått en bekräftelse på din bokning. Priset ovan är ett frånpris per person i delat dubbelrum och inkluderar övernattning för en natt, frukost och greenfee. Avbokning måste ske senast kl 16.00 dagen före ankomst. Hotellet garanterar inte att ni inte blir debiterade greenfee för sen avbokning.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.