Boka erbjudande

Herrgårdsgolf med middagar och relax

En perfekt kortsemester för både par och vänner! Kom till oss och kombinera golfspelande med sköna hotellövernattningar, läckra trerättersmiddagar och härlig avslappning i vår relax.

I vårt erbjudande ingår två greenfee för någon av golfanläggningarna i vårt närområde; Onsjö GK, Ekarnas GK eller Kobergs GK. Alla tre är välskötta och omväxlande park- och skogsbanor inom 25 minuters bilavstånd. Vi bokar golfrundan åt dig.

Efter golfrundan är du välkommen att koppla av i vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi innan du avnjuter en välkomponerad trerättersmiddag i vår trevliga restaurang. Vi har även en välfylld vinkällare för dig som är intresserad.

För härlig sömn väntar en nybäddad och skön Carpe Diem-säng på dig med fluffigt täcke och inbjudande kuddar. Tänk sen ytterligare en dag med härlig golf, kanske på en ny bana, och ännu mer god mat och skön avkoppling.Här finns närhet till underbar natur med både Vänern samt Hunne- och Halleberg inpå knuten. Två dygns avkopplande herrgårdsvistelse med två härliga golfrundor, goda middagar och relax. 

Priset för två dygn är 3 010 kr per person, inklusive 3-rättersmiddagar, 2 golfrundor och fri tillgång till vår relaxavdelning.

I paketet ingår

Dag 1:

 • Del i dubbelrum (Standard Double) inklusive frukost.
 • Green-fee på någon av våra tre samarbetande golfbanor.
 • Fri tillgång till vår relaxavdelning.
 • Badrock och tofflor på rummet.
 • Kvällens supé, tre rätter alternativt Herrgårdens buffé.
 • Två drinkvouchers giltiga i vår bar eller reception för en kall öl eller ett glas vin (även alkoholfritt alternativ) bägge dagarna 

Dag två

 • Del i dubbelrum (Standard Double) inklusive frukost.
 • Green-fee på någon av våra tre samarbetande golfbanor.
 • Fri tillgång till vår relaxavdelning.
 • Ett glas Champagne.
 • Kvällens supé, tre rätter alternativt Herrgårdens buffé.

Bokas minst 3 dygn innan ankomst med ankomstdag måndag till lördag, för vistelse mellan den 9 april och den 13 oktober. Svit med egen bastu eller jacuzzi kan läggas till för 250 kr per person och natt.

För dig som bara vill stanna en natt

För dig som vill spela golf men bara stanna en natt hos oss och rekommenderar vi att boka vårt paket Herrgårdsnatt och lägga till önskat antal green-fee à 375 kr.

Priset för en Herrgårdsnatt med en green-fee är 1 570 kr för en hotellnatt med middag och per person i delat dubbelrum.

 

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård i mån av tillgänglighet. Bokningsbart till och med den 10 oktober 2018, för vistelse måndag till lördag från 9 april till och med 13 oktober 2018. Priserna ovan är per person i ett delat Standard Double Room. Ovan priser är per person och beror på om ni väljer att övernatta ett eller två dygn. Inkluderat i priset är två nätters logi med frukost, 2 green-fee avgifter, 2 st supéer om minst tre rätter, lån av badrock och tofflor, ett glas champagne och 2 stycken 50 cl öl eller glas vin. Kan bokas via vår hemsida, mejl eller telefon. Paketet förskottsbetalas och kan ej avbokas, men är ombokningsbart i mån av tillgänglighet. Pris och innehåll i paketet kan ändras vid ombokning beroende på period och valt alternativt datum.

 

Boka erbjudande

 • Vänersborg
 • Ronnums Herrgård