Boka erbjudande

Golfpaket med boende på Ronnums Herrgård

När golfbanorna öppnar då vet alla att våren äntligen är här!

Endast 10 minuters bilväg från herrgården, i ett naturskönt område, hittar du Onsjö Golfklubb. Många golfrundor har spelats här genom åren och vi är glada att kunna erbjuda våra gäster en Greenfee på denna fina golfklubb.

Efter golfrundan är du välkommen till herrgårdens restaurang och en välkomponerad middag. Varför inte passa på att koppla av i vår relax med bastu och utomhusjacuzzi efteråt? När första gäsparna börjar komma väntar en god natts sömn i våra sköna Carpe Diem-sängar, för att sedan starta nästa dag med vår härliga herrgårdsfrukost.

Pris för herrgårdsgolf med kvällsmåltid

Priset varierar beroende på valt datum för vistelsen:

♦ April – maj, från 1 225 kr/person

♦ Juni – augusti, från 1 325 kr/person

Inkluderat i erbjudandet:

  • En Greenfee på Onsjö GK, www.onsjogk.com
  • En natt i delat Standard Double Room
  • Kvällens varmrätt
  • Gratis entré till vår relax med bastu och utomhusjacuzzi
  • Lån av badrock och tofflor
  • Gym med ny utrustning
  • Kostnadsfri parkering direkt utanför herrgården
  • Vår herrgårdsfrukost och WiFi ingår alltid i din vistelse hos oss.

Boka

Bokas via hemsidan, senast den 30 augusti för vistelse mellan den 1 april och 31 augusti 2019. Erbjudandet giltigt i mån av tillgänglighet. 


Regler och villkor

Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård i mån av tillgång. Bokas innan den 30 augusti 2019 för vistelse från 1 april till 31 augusti 2019. Ovan prisexempel avser rumstypen Standard Double Room och inkluderar övernattning för en (1) natt i delat boende, green fee på Onsjö Golfklubb, kvällens varmrätt, fri entré till relaxytor och kostnadsfri parkering. Enkelrumstillägg 300 kr/natt. Eventuell dryck och övrig mat tillkommer. Hotellet bokar, i samråd med gäst, starttid för greenfee och gäst måste kontakta hotellet för önskemål om starttid. Vi reserverar oss för datum då golfbanan kan vara stängd p.g.a. interna tävlingar eller väderförhållande då banan inte går att bruka. Minimum och maximum vistelse en (1) natt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokas via Ligula.se. Betalning sker vid ankomst och ändringar eller avbokning kan göras fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, efter det debiteras du hela kostnaden för paketet.

Boka erbjudande

  • Vänersborg
  • Ronnums Herrgård

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.