Boka erbjudande

Spela golf på Sollentuna GK och bo i centrala Stockholm på Central Hotel.

Bo mitt i Stockholm City och spela golf på Sollentuna GK

Kombinera en härlig hotellvistelse på Central Hotel på en av de mest centrala gatorna i Stockholm med en 18-håls golfrunda på Sollentuna Golfklubb.

Spela en golfrunda i naturskön miljö på Sollentuna Golfklubb under dagen och upplev Stockholms nöjesliv på kvällen – med största utbudet av kultur, nöjen och restauranger runt varje husknut.

Efter Central Hotels härlig frukostbuffé (ingår i din hotellvistelse) packar du med dig golfklubborna och åker norr om staden för en härlig golfrunda på Sollentuna Golfklubb.

Paketet kostar från 1 125 kr per natt och per person i delat dubbelrum.

Paketet inkluderar:

  • En övernattning i ett delat dubbelrum (Standard Double/Twin Room)
  • Vår härliga frukostbuffé
  • En greenfee per person

Boka ditt golfpaket

Bokas minst två dygn innan ankomstdatumet via vår hemsida, för hotellnätter mellan den 1 mars och 30 september 2018. Med reservation för att golfklubbens tider kan vara fullbokade, samt att hotellet kan vara fullbelagt.

Om Sollentuna Golfklubb

Sollentuna Golfklubb har nyligen fyllt jämna 50 år (bildades 1967) och är vackert beläget norr om Stockholm i en naturskön miljö. Med en ständig utveckling håller klubben idag hög klass, och strävar alltid efter att bli ännu lite. Det gör att klubben idag håller en mycket hög klass. På Sollentuna GK är personlig service och klubbkänsla något man brinner för. Målet är att alla medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Läs mer om Sollentuna GK på www.sollentunagk.se 

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Central Hotel i mån av tillgång. Priset ovan är ett från-pris per natt och per person i delat Standard Double/Twin Room, inklusive frukostbuffé och en greenfee starttid. Priset varierar beroende på vald rumstyp och datum. Tillgängliga rumstyper Standard Single, Double och Twin. Bokas minst 2 dygn innan ankomstdatum till och med 2018-09-30, för övernattning från 2018-03-01 till 2018-09-30 – med reservation för att golfklubbens tider är fullbokade och att hotellet är fullbelagt. Betalas vid ankomst till hotellet och kan ombokas eller avbokas upp till två (2) dygn innan ankomstdatum.

Boka erbjudande

  • Stockholm
  • Central Hotel