Halvdagsmöten med Good Meetings

Att ha möten utanför det egna kontoret är både trevligt och inspirerande – och kanske till och med nödvändigt ibland.

Den egna arbetsplatsen saknar kanske lokal eller nödvändig utrustning och en del möten kräver även lite enskildhet. Oavsett anledning så är det alltid lika inspirerande med ett miljöombyte! Väljer du våra halvdagsmöten ingår möteslokal, lunch och förmiddags- eller eftermiddagsfika.

Endast 300 kr/person*.

Boka ditt Good Meeting

Boka ditt Good Meeting för möte innan den sista december 2018. Mötesförfrågan kan göras i formuläret till höger, där du kan välja specifikt hotell eller välja stad och låta oss komma med förslag på hotell. **

Du kan även besöka respektive hotells mötessida eller ring hotellet direkt:

Klicka här om du vill ta del av fler mötespaket >

 

* Bokas för möten som hålls under 2018. Priset, 300 kr/person, är exklusive moms och avser möten där minst sex personer deltar. I priset inkluderas lokal efter mötets storlek och syfte, lunch och fika (där du själv väljer om du vill ha förmiddags- eller eftermiddagsfika). Eventuella tillval som görs i samband med bokning är inte inkluderat. Erbjudandet är endast giltigt på utvalda Good Morning+ Hotels i Sverige.

** Observera att formuläret till höger endast är en förfrågan och inte är detsamma som en bokning. Bokningen är genomförd när du har fått en skriftlig bekräftelse från hotellet. 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.