Good Morning Karlstad City – Din vän längs vägen

Åker du förbi Karlstad på vägen mot ditt resmål? Ta ett avkopplande stopp längs vägen, parkera bilen och checka in på fina Good Morning Karlstad City. Dessutom med 20% rabatt på mat och dryck.

Kom fram säkert till din destination och njut av en prisvärd hotellupplevelse på Good Morning Karlstad City. Här bor du mitt i Karlstads centrum med shopping och sevärdheter runt hörnet. Det perfekta utgångsläget om du vill passa på att njuta av det Karlstad har att erbjuda innan det är dags att köra vidare.

Du kommer enkelt hit med bil med smidig anslutning till E18. Parkera bilen på någon av de offentliga parkeringar som finns inom 100 m från hotellet, betalning sker via parkeringsautomat eller app. När det är dags för middag kan du dra nytta av en 20% rabatt på mat och dryck innan du somnar gott i våra bekväma sängar och vaknar upp till en generös och stärkande frukostbuffé.

I paketet ingår:

  • 10% rabatt på boendet
  • 20% rabatt på mat & dryck 
  • Övernattning i valfri rumskategori 
  • Frukost

Regler och villkor
Erbjudandet bokas på ligula.se och betalas på plats på hotellet. Av och ombokningsbart fram till en dag före ankomst. Observera att parkering ej ingår i paketet, det går istället att att parkera på någon av de allmänna parkeringsplatserna intill hotellet. Rabatten på mat & dryck gäller vid ett tillfälle per bokning och kan endast nyttjas under vistelsen. Rabatt på alkoholhaltiga drycker är endast giltigt i samband av köp av mat. Kupong för rabatt ges vid incheck.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.