Good Morning Örebro – Din vän längs vägen

Åker du förbi Örebro på vägen mot ditt resmål? Ta ett avkopplande stopp längs vägen, parkera bilen och checka in på fina Good Morning Örebro. Dessutom med 20% rabatt på mat och dryck.

Kom fram säkert till din destination och njut av en prisvärd hotellupplevelse på Good Morning Örebro. Med nära anslutning till E18 och E20 tar du dig smidigt hit med bil. För de som önskar utforska Örebro tar du dig enkelt in till centrum med en kort promenad. Dessutom ligger hotellet alldeles intill äventyrsbadet Lost City. När det är dags för middag kan du dra nytta av en 20% rabatt på mat och dryck innan du somnar gott i våra bekväma sängar och vaknar upp till en generös och stärkande frukostbuffé.

I paketet ingår:

  • Gratis parkering
  • 10% rabatt på boendet
  • 20% rabatt på mat & dryck 
  • Frukost

Regler och villkor
Erbjudandet bokas på ligula.se och betalas på plats på hotellet. Av och ombokningsbart fram till en dag före ankomst. Rabatten på mat & dryck gäller vid ett tillfälle per bokning och kan endast nyttjas under vistelsen. Rabatt på alkoholhaltiga drycker är endast giltigt i samband av köp av mat. Kupong för rabatt ges vid incheck.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.