Boka erbjudande

Bo på Good Morning Hotels inför Sveriges roligaste hinderbana

När du bor på Good Morning Hotels i samband med att ni deltar i Barnens Hinderbana ingår ett vip-paket till alla tappra utmanare. Ladda upp inför sommarens äventyr på Good Morning Hotels.

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn, 6 till 14 år (alla födda 2005 t.o.m. 2013), där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana sina TV-hjältar i Gatloppet på slutet. Boka startplats till hinderbanan här: www.barnenshinderbana.se

På våra Good Morning Hotels bor du bekvämt i närheten av loppen – se längre ner vart loppen är och vart våra hotell finns! Hotellen är lätta att ta sig till, både med egen bil och med kollektivtrafiken. Ladda upp ordentligt inför loppet med vår smarriga frukostbuffé, dessutom finns alltid ett bra urval av goda och vällagade förrätter, varmrätter och efterrätter om hungern slår till på kvällen. Har du tur stöter du på dina hjältar från TV i korridoren eller frukostmatsalen, de bor självklart på Good Morning Hotels när de reser.

På rummet kommer det vänta ett vip-paket för alla tuffa utmanare, med saker som man kan behöva när man ger sig på de stora starka hjältarna.

Boka

Bokas via vår hemsida, för boende från en natt till hela helgen under pågående event. Se datum nedan! Observera att  startplats till hinderbanan bokas separat, via hemsidan www.barnenshinderbana.se

Boka sommarens äventyr nu!

Var och när?

Datum Ort Good Morning Hotels
12 maj Göteborg Good Morning Mölndal
26 maj Malmö Good Morning+ Malmö
15 juni Åkersberga (Stockholm) Good Morning+ Hägersten
Good Morning Kista
11 augusti Västerås Good Morning Västerås
8 september Stockholm Good Morning+ Hägersten
Good Morning Kista

 

Regler och villkor

Erbjudandet gäller under perioden 2019-04-01 t.o.m. 2019-09-08, i mån av plats på deltagande hotell. Priset kan variera mellan hotell och datum. Det inkluderar en övernattning med frukost och ett vip-paket – ett vip-paket per vistelse, till de(t) barn som deltar i hinderbanan. Kan endast via hemsidan Ligula.se. Om- eller avbokning kan göras senast kl 18.00 dagen före ankomstdatum, annars debiteras kostnad för en natt. Villkor  för Barnens hinderbana gäller, och finns att ta del av på eventets hemsida, www.barnenshinderbana.se. Good Morning Hotels är inte ansvariga för avbokning/ändring av startplatser till loppet.

 

Boka erbjudande

  • Stockholm
  • Good Morning+ Hägersten
  • Good Morning Kista

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.