Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tor 13 jun 2024 - fre 14 jun 2024

Destination eller hotell

Sportpriser på Good Morning Hotels

Vi erbjuder idrottsklubbar förmånliga och sportiga priser året om, från 295 kr per person. Längst ner på sidan hittar du våra tillgängliga Good Morning Hotels.

Våra 13 Good Morning Hotels i Sverige, lämpligt spridda från Stockholm till Skåne, erbjuder förmånliga priser både till spelare och medföljande ledare, föräldrar och supporters – från endast 295 kr per person inklusive frukost!

Våra Good Morning Hotels har allt som idrotten behöver; sköna sängar, stärkande frukost, wifi, möjligheter till nyttiga och stärkande middagar, utrymme för uppladdning, goda parkeringsmöjligheter, närhet till idrottsanläggningar, ofta gym och alltid avkopplande miljöer. Dessutom till priser som gör klubbens kassör glad!

Priser från 295 kr per person (del i trebäddsrum) inklusive moms, rejäl och nyttig frukost samt wifi.

Boka

Boka våra Sportpriser genom att mejla eller ringa aktuellt hotell – alternativt välj hotell i formuläret till höger och gör en bokningsförfrågan. Uppge alltid ”Sportpriser” vid bokningstillfället. Priserna gäller för grupper med minst 10 personer och i mån av plats.

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkering på samtliga Good Morning Hotels. På de flesta är det gratis dygnet runt och det finns även plats för bussar.

Good Food på Good Morning Hotels

Vi ordnar gärna idrottsluncher och -middagar till förmånligt pris. Med ”Good Food” menar vi bra råvaror, som till exempel miljöklassat kött, MSC-märkt fisk, mat utan tillsatsämnen som konserveringsmedel eller färgämnen, vegetariska alternativ på menyn och leverantörer med samma värderingar som vi har.

Varmt välkommen!

Gör en bokningsförfrågan

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 10 till 100.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
ÅÅÅÅ streck MM streck DD

 

* Observera att detta bara är en förfrågan och inte en bokning. Bokningen är endast genomförd när du har fått en bekräftelse från aktuellt hotell.