Sportpriser på Good Morning Hotels

Vi erbjuder idrottsklubbar förmånliga och sportiga priser året om, från 263 kr per person. Längst ner på sidan hittar du våra tillgängliga Good Morning-hotell.

Våra 15 Good Morning-hotell, lämpligt spridda från Sundsvall i norr till Malmö i söder, erbjuder förmånliga priser både till spelare och medföljande ledare, föräldrar och supporters – från endast 263 kr per person.

Våra Good Morning-hotell har allt som idrotten behöver; sköna sängar, stärkande frukost, wifi, möjligheter till nyttiga och stärkande middagar, utrymme för uppladdning, goda parkeringsmöjligheter, närhet till idrottsanläggningar, ofta gym och alltid avkopplande miljöer. Dessutom till priser som gör klubbens kassör glad!

Priser från 263 kr per person (del i fyrbäddsrum) inklusive moms, rejäl och nyttig frukost samt wifi.

Boka

Boka våra Sportpriser genom att mejla eller ringa aktuellt hotell – alternativt välj hotell i formuläret till höger och gör en bokningsförfrågan. Uppge alltid ”Sportpriser” vid bokningstillfället (ej nödvändigt när du använder bokningsformuläret på den här sidan). Priserna gäller för grupper med minst 10 personer och i mån av plats.

Parkering

Vi erbjuder våra gäster parkering på samtliga Good Morning Hotels. På de flesta är det gratis dygnet runt och på flertalet hotell har vi även plats för bussar.

Good Food på Good Morning Hotels

Vi ordnar gärna idrottsluncher och -middagar till förmånligt pris. Med ”Good Food” menar vi bra råvaror, som till exempel miljöklassat kött, MSC-märkt fisk, mat utan tillsatsämnen som konserveringsmedel eller färgämnen, vegetariska alternativ på menyn och leverantörer med samma värderingar som vi har.

Varmt välkommen!

Gör en bokningsförfrågan


    * Observera att detta bara är en förfrågan och inte en bokning. Bokningen är endast genomförd när du har fått en bekräftelse från aktuellt hotell.