Boka ett heldagsmöte på Hotel Savoy

Just nu erbjuder vi 50 % rabatt på möteslokal när du bokar en heldag med måltidspaket.

Jönköping City finns precis utanför dörren. Centralstationen ligger fem minuters promenad bort, och du har nära till nöjen, shopping och övrigt utbud i Jönköping. Samtliga Hotel Savoys rum ger dig möjlighet till In Room-Training genom hantlar och en träningsvideo framtagen för ProfilHotels, Carpe Diem-sängarna ger en bra förutsättning för en riktigt god natts sömn. Rainshowers i samtliga badrum tillsammans med en frukostbuffé med stort fokus på kvalitativa och välgörande råvaror ger dig en god start på dagen. Brasseriet Sofiehof Kök & Bar huserar i hotellet. Med ett stort fokus på närproducerade råvaror, sober inredning i 20-talsstil och en avslappnad service har Sofiehof blivit ett populärt tillhåll för såväl hotellgäster.

FÖLJANDE INGÅR I ETT HELDAGSMÖTE MED MÅLTIDSPAKET:

  • Möteslokal som anpassas efter mål och syfte.
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Konferensservice & Konferensteknik

Du hittar mer info om våra möteslokaler, samt sittningsalternativ här>>

Boka

Erbjudandet kan bokas för möten som hålls mellan den 6 februari och 31 mars 2019 – med 50 procent rabatt på möteslokal när du bokar ett heldagsmöte med måltidspaket.
Kontakta hotellet via mejl: hotelsavoy@profilhotels.se eller via telefon: 036-173290, för bokning och/eller mer information.


Regler och villkor: Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, på Hotel Savoy, och kan bokas för möten som hålls från 2019-02-06  och innan 2019-03-31. Rabatten med 50 procent på möteslokal dras på ordinarie kostnad när du väljer ett heldagspaket med måltid. Kontakta oss på hotellet direkt för ett kostnadsförslag. Bokas minst ett dygn innan mötet ska hållas och erbjudandekod ”Möten 50%” uppges vid bokningstillfället. Vänligen observera att bokningen inte är genomförd först du har fått en skriftlig bekräftelse från Hotel Savoy.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.