Halva priset på möteslokalen i Stockholm

Just nu får du 50 % rabatt på möteslokalen när du bokar ett heldagsmöte på Central Hotel i Stockholm.

Välkomna till ett heldagsmöte på Central Hotel! Just nu erbjuder vi 50 procent rabatt på möteslokal när du bokar en heldag med måltidspaket.

Central Hotel ligger precis så centralt beläget som namnet antyder – med Centralstationen och tåg, bussar, tunnelbana, Arlanda Express på andra sidan gatan (Vasagatan). Våra möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken, med interaktiva skärmar från Clevertouch som erbjuder spännande möjligheter för presentationer, workshops, föreläsningar och kreativt arbete.

Ett heldagsmöte sträcker sig över åtta timmar – nio timmar, till exempel mellan klockan 9.00 – 18.00. Följande ingår i ett heldagsmöte med måltidspaket:

  • Möteslokal som anpassas till antalet mötesdeltagare.
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika

Du hittar mer info om våra möteslokaler, samt sittningsalternativ på Ligula.se/profilhotels/central-hotel/moten

Boka

Erbjudandet bokas för möten till och med den 31 mars 2017 – med 50 procent rabatt på möteslokal när du bokar en heldag med måltidspaket. Bokas minst ett dygn innan mötesdagen

Gör enkelt din mötesförfrågan i formuläret till höger, alternativt kontakta oss direkt på 08-566 209 41 eller meeting.central@profilhotels.se. Uppge erbjudandekod ”Möten 50%” vid bokningstillfället.

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och kan bokas för möten som hålls innan den 31 mars 2017. Rabatten med 50 procent på möteslokal dras på ordinarie kostnad när du väljer ett heldagspaket med måltid. Kontakta oss på hotellet direkt för ett kostnadsförslag, alternativt gör en intresseförfrågan via formuläret på den här sidan.Bokas minst ett dygn innan mötet ska hållas och erbjudandekod ”Möten 50%” uppges vid bokningstillfället. Vänligen observera att bokningen inte är genomförd först du har fått en skriftlig bekräftelse från Central Hotel.