Halva priset för er möteslokal på Calmar Stadshotell

Boka ett heldagsmöte på Calmar Stadshotell!  Just nu erbjuder vi 50% rabatt på möteslokal när du bokar en heldag med måltidspaket.

Vi är ett modernt hotell mitt i centrala Kalmar med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten, event och fester. Vi erbjuder sju storslagna fest- och konferensrum som inbjuder till kreativa möten, med plats för upp till 200 personer i vår Stora Festsal. Vi anpassar våra mötes- och festlokaler efter era önskemål och möblerar efter ert mål och syften med mötet.

Våra möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken med fokus bra ljud och bildkvalité. Vårt unika styrelserum har interaktiv skärm från Clevertouch,  som erbjuder spännande möjligheter för presentationer, workshops, föreläsningar och kreativt arbete.  Alla lokaler har projektor, filmduk/whiteboard och blädderblock, block och penna samt fri tillgång till WiFi.  

 

Följande ingår i ett heldagsmöte med måltidspaket:

  • Möteslokal som anpassas efter mål och syfte.
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Konferensservice & Konferensteknik

Du hittar mer info om våra möteslokaler, samt sittningsalternativ här>

Boka

Erbjudandet kan bokas för möten som hålls mellan den 1 september 2019  och  31 mars 2020 – med 50% rabatt på möteslokal när du bokar ett heldagsmöte med måltidspaket.

Gör enkelt din mötesförfrågan i formuläret till höger, alternativt kontakta oss direkt på:
0480- 49 69 00 eller  moten.kalmar@profilhotels.se.Regler och villkor

Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, på Calmar Stadshotell, och kan bokas för möten som hålls från 2018- 09-01  och innan 2020-03-31. Rabatten med 50 procent på möteslokal dras på ordinarie kostnad när du väljer ett heldagspaket med måltid. Kontakta oss på hotellet direkt för ett kostnadsförslag, alternativt gör en intresseförfrågan via formuläret på den här sidan. Bokas minst ett dygn innan mötet ska hållas och erbjudandekod ”Möten 50%” uppges vid bokningstillfället.  Vänligen observera att bokningen inte är genomförd först du har fått en skriftlig bekräftelse från Calmar Stadshotell.


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.