Halva priset på möteslokal i Kalmar

Välkomna till ett heldagsmöte på Calmar Stadshotell!  Just nu erbjuder vi 50 procent rabatt på möteslokal när du bokar en heldag med måltidspaket.

Vi är ett modernt hotell mitt i centrala Kalmar med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är den perfekta mötesplatsen för givande möten, event och fester. Vi erbjuder sju storslagna fest- och konferensrum som inbjuder till kreativa möten, med plats för upp till 200 personer i vår Stora Festsal. Vi anpassar våra mötes- eller festlokaler efter era önskemål och möblerar efter antal deltagare.

Våra möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken. Vårt unika styrelserum har interaktiv skärm från Clevertouch,  som erbjuder spännande möjligheter för presentationer, workshops, föreläsningar och kreativt arbete.  Alla lokaler har projektor, filmduk/whiteboard och blädderblock, block och penna. Fri tillgång till trådlöst internet i samtliga möteslokaler.

Följande ingår i ett heldagsmöte med måltidspaket:

  • Möteslokal som anpassas till antalet mötesdeltagare.
  • Förmiddagsfika
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika

Du hittar mer info om våra möteslokaler, samt sittningsalternativ på
Ligula.se/profilhotels/calmar-stadshotell/moten/

Boka

Erbjudandet kan bokas för möten som hålls mellan den 1 december 2017 och 30 mars 2018 – med 50 procent rabatt på möteslokal när du bokar ett heldagsmöte med måltidspaket.

Gör enkelt din mötesförfrågan i formuläret till höger, alternativt kontakta oss direkt på 0480- 49 69 00 eller  moten.kalmar@profilhotels.se. Uppge erbjudandekod ”Möten 50%” vid bokningstillfället.


Regler och villkor

Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, på Calmar Stadshotell, och kan bokas för möten som hålls från 2017-12-01 och innan 2018-03-30. Rabatten med 50 procent på möteslokal dras på ordinarie kostnad när du väljer ett heldagspaket med måltid. Kontakta oss på hotellet direkt för ett kostnadsförslag, alternativt gör en intresseförfrågan via formuläret på den här sidan. Bokas minst ett dygn innan mötet ska hållas och erbjudandekod ”Möten 50%” uppges vid bokningstillfället. Vänligen observera att bokningen inte är genomförd först du har fått en skriftlig bekräftelse från Calmar Stadshotell.

 

Skicka förfrågan