Herrgårdsjul på Ronnums Herrgård, Vargön

Julen har aldrig känts så underbar som när Herrgårdsjulen drar igång på Ronnums Herrgård!

Checka in hos oss och unna er en magisk natt på en herrgård! Starta julen med tryffel- och fruktfat samt med bubbel på rummet. Koppla sedan av i vår relax som erbjuder bastu och utomhusjacuzzi, innan ni avnjuter en välkomponerad trerättersmiddag i vår restaurang. För en härlig natts sömn väntar en nybäddad och skön säng med skönt, fluffigt täcke och inbjudande kuddar. Morgonen därpå väntar en härlig herrgårdsfrukost – där ni kan sitta i lugn och ro och äta och njuta av de vackra omgivningarna.

PRIS

1500 kr/person i delat standard dubbelrum

PAKETET INKLUDERAR

  • Tryffel- och fruktfat med bubbel på rummet på ankomstdagen
  • En natt i delat Standard Double Room
  • Julbord (exkl. dryck)
  • Herrgårdsfrukost
  • Entré till relaxytor samt utomhusjacuzzi
  • Badrock och tofflor till låns
  • Kostnadsfri parkering precis utanför herrgården

BOKNING

Ankomstdagar torsdag eller lördag. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, avser ett delat dubbelrum och kan bokas till och med den 31 december 2021.
Bokas via telefon 0521-26 00 00 eller via mail till info@ronnum.se.

 

REGLER OCH VILLKOR
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård, samt i mån av tillgång. Bokas innan den 31 december 2021. Ankomstdagar torsdag till lördag. Ovan prisexempel avser en natt för en person i delat Standard Double Room och inkluderar en st. trerättersmiddag, tryffel- och fruktfat, gym, parkering, fri entré till relaxytor samt herrgårdsfrukost. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr/natt. Eventuell dryck tillkommer. Minimum en natt och maximum en natt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokas via vår hemsida. Betalning sker vid ankomst och ändringar eller avbokning kan göras fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, efter det debiteras du hela kostnaden för paketet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.