Herrgårdsmöten

På Ronnums Herrgård finna alla möjligheter att ordna lyckade möten, oavsett om ni är två eller nittio mötesdeltagare.

Ett halvdagsmöte hos oss inkluderar en god och energigivande morgonfika, samt en vällagad och generös herrgårdslunch med kaffe och sötsaker till.

Pris: 420 kr/person*

Behövs mer tid till mötet? Lägg till en välkomponerad trerättersmiddag, övernattning i en av våra vackert inredda herrgårdsrum och vår generösa frukostbuffé.

Pris: 775 kr/person*

Boka

Erbjudandet är giltigt för inbokade möten året ut. Välkommen med en mötesförfrågan** via formuläret till höger så återkommer vi med ett förslag på hur vi ska göra just ditt möte eller event till något alldeles extra. Du kan även kontakta oss direkt via telefon 0521-26 00 00 eller mejl info@ronnum.se

VÄLKOMMEN!

 

* Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård och kan bokas för möten under 2018. Priserna ovan är per deltagare, exklusive moms och avser möten där minst sex personer deltar.  Eventuella extra tillval som görs i samband med bokning är inte inkluderat. Övernattningspriset, 775 kr per person, avser del i dubbelrum. Enkelrumstillägg tillkommer med 500 kr.  

** Observera att formuläret till höger endast är en förfrågan och inte är detsamma som en bokning. Bokningen är genomförd när du har fått en skriftlig bekräftelse från hotellet. 

 

 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.