Herrgårdsnatt för seniorer på Ronnums Herrgård

Välkommen ut och välkommen in till oss på vackra Ronnum Herrgård!

På Ronnum Herrgård lyxar vi till det lite extra och erbjuder en Herrgårdsnatt för seniorer sön – ons.
Vistelsen börjar med en härlig promenad eller varför inte bara njuta av lugnet, kanske läsa en trevlig bok med naturen som bakgrund? Koppla sedan av i vår relax som erbjuder bastu och utomhusjacuzzi, innan ni avnjuter en enklare middag i vår restaurang. Maten behöver förbokas så vi kan ge den bästa möjliga servisen. 
För en härlig natts sömn väntar en nybäddad och skön säng med skönt, fluffigt täcke och inbjudande kuddar.Morgonen därpå väntar en härlig herrgårdsfrukost – där ni kan sitta i lugn och ro och äta och njuta av de vackra omgivningarna.

PRIS
1 300 kr/person i delat standard dubbelrum

PAKETET INKLUDERAR 

  • Tryffel- och fruktfat med bubbel på rummet på ankomstdagen
  • En natt i delat Standard Double Room
  • Tvårättersmiddag (exkl. dryck)
  • Herrgårdsfrukost
  • Entré till relaxytor samt utomhusjacuzzi
  • Badrock och tofflor till låns
  • Kostnadsfri parkering precis utanför herrgården

PS. Söndag – onsdag är det färre gäster hos oss. En rekommendation till er som känner att ni vill ha lite extra distans till andra. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, avser ett delat dubbelrum och kan bokas till och med den 30 november 2021. 

Bokas via telefon 0521-26 00 00 eller via mail till info@ronnum.se.

REGLER OCH VILLKOR
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård, samt i mån av tillgång. Bokas innan den 30 november 2021. Ankomstdagar söndag till onsdag. Ovan prisexempel avser en natt för en person i delat Standard Double Room och inkluderar en st. tvårättersmiddag, tryffel- och fruktfat, gym, parkering, fri entré till relaxytor samt herrgårdsfrukost. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr/natt. Eventuell dryck tillkommer. Minimum en natt och maximum en natt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokas via vår hemsida. Betalning sker vid ankomst och ändringar eller avbokning kan göras fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, efter det debiteras du hela kostnaden för paketet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.