Unna dig en helg i vackra Kalmar!

Mitt i centrala Kalmar ligger ProfilHotels Calmar Stadshotell, en pärla för alla som uppskattar vackra rofyllda miljöer. Hotellet, som har anor från 1700-talet, har varsamt renoverats och är nu ett modernt hotell med historisk charm.

Oavsett om du ägnar dig åt att utforska alla Kalmars kulturskatter, är sugen på shopping i Hansa City eller tar en tur till Öland så rekommenderar vi minst ett besök på någon av hotellets restauranger – både restaurang Statt och puben Pipes är populära ställen att äta, dricka och umgås på! Och när orken tryter så vilar du skönt i sängar från svenska Carpe Diem – unna dig en sovmorgon helt enkelt!

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

Frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 500 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.