BOKA EN HELG PÅ PROFILHOTELS PRESIDENT SÅ SKAPAR DU DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR EN HÄRLIG VINTER

I centrala Norrköping, precis intill Östgötateatern, ligger ProfilHotels President, ett charmigt och lugnt hotell med promenadavstånd till bl a Knappingsborg med sina restauranger och butiker. 

Boka en helg på ProfilHotels President så skapar du de bästa förutsättningar för en härlig helg, oavsett om det är familjetur till Kolmården eller en avkopplande helg med någon när och kär som är syftet  – du sover gott i sängar från svenska Carpe Diem och duschar dig pigg i moderna rainshowerduschar och allt Norrköping har att erbjuda finns bara några minuters promenad bort

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

Frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 500 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.