ÄNTLIGEN ÖPPNAR STOCKHOLM UPP

Boka en vinterhelg på ProfilHotels Central på Vasagatan, mitt emot Stockholms Central så har du allt inom räckhåll. ProfilHotels Central med sin sköna atmosfär och avkopplande miljö erbjuder dig ombonade hotellrum med nyrenoverade badrum – och du sover extra gott i Carpe Diem-sängar!

ProfilHotels Central, som ligger mitt på Vasagatan i centrala Stockholm, är ett anrikt hotell som är perfekt för dig som vill njuta av Stockholms alla museer, utställningar, konserter och idrottsevenemang – det är enkelt att ta sig till allt! När du kommer tillbaka till hotellet så passa på att besöka den franska gemytliga bistron La Gare – en pärla med franska specialiteter och goda franska drycker!

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

Frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 500 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.