Boka erbjudande

Njut av hösten tillsammans

Dags för en paus från vardagen? Just nu har vi höstkampanj med 20 % rabatt på hotellnätter inklusive frukost hos oss på mysiga Ronnums Herrgård.

Här bokar du in dig och en vän för en riktigt mysig hotellvistelse i härlig herrgårdsmiljö! Självklart ingår vår lyxiga frukost och du får tillgång till vår relaxavdelning med bubbelbad utomhus.

Ett tips är att lägga till en middag i vår restaurang och botanisera bland våra menyer med välsmakande rätter och goda viner.

Välkommen att njuta av hösten hos oss!

Mer om erbjudandet

Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet. Bokas via hemsidan för hotellvistelse mellan den den 27 september – 3 november 2018. Din vistelse bokas minst ett dygn i förväg. 

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Collection-hotellet Ronnums Herrgård, i mån av tillgänglighet. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Bokningsdatum 2018-09-26 till 2018-11-03 och vistelsedatum 2018-10-27 till 2018-11-04. Erbjudandet bokas minst ett dygn innan ankomst och avser alla rumstyper. Kan endast bokas via vår hemsida Ligula.se. Betalning sker vid ankomst till hotellet och avbokning sker senast kl. 18.00 dagen före ankomst.

 

Boka erbjudande

  • Vänersborg
  • Ronnums Herrgård